Професионално пране на килими

Днес все по-голям брой фирми, предлагат услугите по почистване и пране на килими. За разлика от преди няколко години, когато хората се доверяваха основно на автомивките, то сега ситуацията е доста по-различна, а с това се повишиха и изискванията за качеството на тези услуги, един факт, който промени пазара в тази сфера на живота.

Макар, обикновеното домашно почистване на килими да може да възвърне в някаква степен цветовете и красотата на вашия килими, то това не е траен вариант за вас. Поне няколко пъти в годината вашия килим се нуждае от професионално пране на килими, каквото предлагат специализираните фирми от бранша.

Посредством тази мярка вие гарантирате красотата, чистотата и лукса във вашия уютен и приятен дом.

В домашни условия най-честите пособия, които се използват са прахосмукачката и четката с твърд косъм, подходяща за килими от твърди материи. При почистване е обичайно да се използват и препарати, закупени от близкия универсален магазин, които да ви помогнат в нелеката задача.

При професионалното почистване на килими ситуацията е малко по-различна, като там се разчита на сложни технологии, които лесно могат да почистят на практика всеки килим или мокет, а също така и меката мебел или матрака.

Съществуват различни видове начини за почистване на килими, които предлагат фирмите, но тук няма да се спираме подробно на тях.

Достатъчно е да споменем, че в зависимост от спецификата на вашия килим вие можете да се консултирате, кой е най-добрия вариант за неговото почистване.

Наред с опитните, квалифицирани и отговорни работници във фирмите за почистване на килими се предлага и третирането им с професионални почистващи препарати, които са напълно безвредни и имат за цел да се справят на 100% и с най-упоритото петно. Без значение дали правите редовно пране на своя килим или просто желаете да отстраните петна, причинени от домашни любимци, деца и т.н., то възможностите, предоставяни от тези фирми за почистване и пране на килими са незаменими.

Публикувано от

Димитър Георгиев

Казвам се Димитър Георгиев и съм копирайтър и SEO оптимизатор. Работата ми е свързана тясно и със SEO копирайтинг и Article маркетинг. Често помагам и на някои от най-големите SEO и Social маркетинг експерти в България. Имам си и собствен хейтърски блог и поддържам своя собствена Директория за статии. Съдружник съм и във фирма за продажба на интериорни решения, подови настилки и паркет - Sunrise паркет

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


+ 6 = 10

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.