Конвекторни печки за през зимата

Отопление през зимата с конвектори

Стане ли въпрос за зимата и всички се чудим този сезон как точно ще се отоляваме – при беше лесно, всички сме на парно и точка. Сега вече има и доста други алтернатви за отопление – конвектори, печки на дърва, климатици, различни други варианти на отоплителни тела. Тук ще се съсредотичим върху методи на отопление с електричество и по-точно с конвекторни печки.

Какво е това? – това, най-общо представляват отоплителни тела, които затоплят въздуха на базата на неговата естествена конвекция през тяхното тяло. Това, което се получава с отопление на конвектори, е едно изключително меко отопление, което не изсушава въздуха в стаята.

Повечето конвектори имат цени, които биха по джоба на почти всички потребители – движат се в рамките на 100 до 400лв, според класа на отоплителното тяло. Както при почти всичко и тук има много вариации според модела, размера и марката.

Една от най-известните фирми за производство на конвектори е ADAX – това е норвежки производител, който дейсвително е един вид лидер на местния ни пазар. Ако сте решили да закупите отоплителни тела от ADAX, няма да сбъркате – вие взимате качество на добра цена.

Разбира се имат и други фирми производители на конвектори – някои бългaрски, френски и италиански производители. Производителят на отопление ADAX, обаче е стъпил здраво на българския пазар от повече от 20 години и ние лично сме се убедили в безспорните качества на това отопление.

Купувайки конвектори с марката ADAX вие не само си осигурявате 7 години гаранция на изделията, но и доживотен сервиз на вашите печки. Сервизи на норвежкия производители има из цяла България, което е много важно при наличие на една евентуално повреда – нещ, което е изключително малко вероятно за конвектори с марката ADAX.

Разбира се преди да се решите на покупката на конвектори от тази фирма е добре да се консултирате добре относно това какъв точно продукт би задоволил най-добре вашите потребности, не трябва да взимате прибързани решения. Потърсете много информаия и се консултирайте изчерпателно с хората, предлагащи конвектори с марката ADAX – само така ще получите максимална удовлетвореност от норвежката фирма.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


4 + 3 =

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.