Луксозни входни врати превземат българския пазар

От много години в България се предлагат вносни входни врати със страхотни качества. Производителите се стремят да правят все по-сигурни системи за заключване, а и подобряват визията на вратите от метал, стомана и дърво. В днешни дни клиентите могат да поръчат луксозни външни врати за жилището си, за да го защитят от взлом, и да подобрят визията му.

Да вземем за пример луксозните входни врати от Борман България, чийто цени надвишават 1000 лева. Ако се спрем на серията BOSS ще забележим, че вратите се предлагат с един от най-сигурните механизми за заключване Euro Cylinder притежават тринайсет точкова централна система. Производител на продукта е голямата турска фирма StarCelikKapi известна и у нас.

Квалитетните врати идват при клиента с 18 мм MDF плоча и поливинлово покритие. Дизайнът на тези врати е повече от елегантен, както ще се уверите и сами. За изолацията на продуктите е използвана минерална вата, която спира студения въздух, влагата и вредния шум на големия град. Именно топло и звукоизолацията са сред най-големите преимущества на тези врати.

И, ако си мислите, че цената от 1300 лв. е много висока, то замислете се за издръжливостта на тези врати през годините. При тях няма да се наложи силно блъскане, за да бъдат затворени, нито пък ще имате проблеми с отключването и заключването. Дългият гаранционен срок ще ви убеди в качествата им, така че можем да обобщим, че инвестицията определено си заслужава.

От друга страна можете да закупите външни врати и за 200 лева, но едва ли ще получите същата функционалност. В случай, че държите на визията и качествата на продукта, то не се колебайте да заделите финанси за подобен тип луксозна и претенциозна покупка.

Блиндираните врати от големите фирми са един от начините за осигуряване на спокойствие за домакинствата. Последните ще ходят на ваканция, без да се тревожат, че някой ще ограби имуществото им и най-сетне ще се насладят на заслужената си почивка. Отсъствието на негативен стрес ще подейства добре на организма ви и вие ще живеете по-нормално.

В обобщение, ще напишем, че вратата е визитката на жилището ви. Тя трябва да ви защитава, и да ви служи вярно дълги години наред. Ето това провокира у нас желанието, да ви покажем луксозните врати, които се предлагат на българския пазар. Крайното решение остава ваше.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


5 − = 3

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.