ВиК услуги

Хората избраха ВиК услуги от “Василий Деде PLUMBER”

Фирмата “Василий Деде PLUMBER” се занимава с обикновени и специализирани ВиК услуги в рамките на град София и област. При договорка с клиента, фирмата ни извършва работа и във всички останали населени места в България. Работниците на ВиК услуги издават гаранция за качеството и използваните материали, които се доставят със собствен транспорт и са безплатни. Техническото обслужване на нашата ВиК фирма е на най-високо ниво, евтино и коректно спрямо потребителя.

Водопроводчиците на фирмата ни са сформирани като екипи и работят успешно вече над 10 години в тази сфера. Те разполагат със собствени машини и техника, които спомагат за по-ефективното изпълнение на вашите поръчки. Клиентите ни ще бъдат информирани на място за цената на всяка една услуга още преди започване на ремонта, освен ако не е било възможно да се извърши ценообразуване по тел. връзка.

Нашите екипи са на разположение по всяко време на денонощието, за да открият и отстранят всяка повреда във водопровода или електричеството ви, както и да свържат и поправят всякакви домакински уреди. “Василий Деде PLUMBER” притежава складови помещения, в които се намират всички необходими уреди за работа, а складовете са разположени в някои от най-големите квартали в София.

Фирмата извършва и абонаментни поддръжки на битови и промишлени сгради, офиси, халета, заведения, хотели. “Василий Деде PLUMBER” разполага с необходимия човешки ресурс, за да осигури гаранционно и следгаранционно обслужване на електрическите и водопроводни инсталации и мрежи, ел. уредби и системи, канализации.

Благодарение на огромния опит на техниците си, фирмата е често търсена във връзка с изграждането и проектирането на инсталации, които няма да ви създават никакви грижи в рамките на поне десетина години от извършване на ремонта или поставянето. Работниците на “Василий Деде PLUMBER” работят бързо, безшумно, без вдигане на прах, а след приключване на работа, почистват и извозват съответните отпадъци с лични превозни средства.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


9 − = 7

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.