Доставка на букети с цветя и персонално пожелание

Ако искате да доставите радост на хората около вас има много начин да го сторите, но само един можете да направите с помощта на цветята. Изпратете доставка на букети с деликатни рози, екзотични орхидеи, ярки слънчогледи или весели маргаритки и е почти гарантирано, че ще направите деня на човека, за когото са предназначени по-усмихнат. За да направите този подарък персонално насочен можете към него да изпратите и стилна картичка, в която да запишете всички, което ви е на душата. Често пъти да подберем правилните думи, които да напишем, е много по-трудно отколкото да изберем цветята и букета.

За щастие една доставка на цветя говори много сама по себе си, за това изреченията вътре в картичката просто трябва да се свържат с подарък ви. Само вие знаете какво и как да пожелаете или напишете, така че да докоснете наистина човека, за когото са. Един съвет избягвайте клишираните пожелания като „С цялата ми любов“ или „Изпращам ти целувки“, а просто излейте душата си, така че получателя да бъде в състояние да чуе гласа ви, които му ги прошепва на ушенце. Така гарантирам ви, ефекта ще бъде многократно по-голям, защото думите идват от сърцето и душата ви.

Ако човека за, когато са предназначени е цветя е сантиментален тип, съобщението трябва да бъде в тази насока, но хумористично или приятелско послание може да бъде също толкова ефективно. Най-важното е, че посланието трябва да съответства на личността и начина на мислене на подателя. Просто като се уверите, че можете да използвате местоимения като „аз“ или „ти“, защото те могат да променят целия тон на картичката. Например съобщение като „Мисля за теб“, носи толкова по-голяма тежест, когато е написано – „Аз съм мисля за теб“. Посланието „Поздравления“ е много по-лични, когато са написани така – „Поздравления, не мога да бъда по-горд от теб“. И накрая пожелания като „Оздравявай“ със сигурност са по-смислени, когато са написани така “ Надявам се да оздравееш по-скоро.“

Дори да се изпратили доставка с цветя, които не са любимите на получателя, можете да сте сигурни, че жеста и пожеланията към него ще компенсират всичко.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


8 − 2 =

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.