Правилният избор в областта на ВиК и ел услугите се нарича „Елвидом“ ООД

Компанията Елвидом ООД София се занимава с обикновени и специализирани електро и ВиК услуги в рамките на град София и околните райони. При договорка с клиента, фирмата ни извършва работа и във всички останали населени места в България. Работниците ни издават гаранция за качеството на услугата и използваните материали, които се доставят със собствен транспорт и са напълно безплатни. Техническото обслужване на Елвидом е на най-високо ниво, евтино и коректно спрямо потребителя.

Водопроводчиците и ел техниците на фирмата ни са сформирани като екипи и работят успешно вече над 20 години в тази сфера. Те разполагат със собствени модерни машини и техника, които спомагат за по-ефективното изпълнение на вашите поръчки. Клиентите ни ще бъдат информирани на място за цената на всяка една услуга още преди започване на ремонта, освен ако не е било възможно да се извърши ценообразуване по телефона.

Нашите екипи са на разположение по всяко време на денонощието, за да открият и отстранят всяка повреда във водопровода или електричеството ви, както и да свържат и поправят всякакви домакински уреди. ЕлВиДом притежава складови помещения, в които се намират всички необходими уреди за работа, а складовете са разположени в някои от най-големите квартали в София – Люлин, Дружба, Младост, Хаджи Димитър, Левски Г.

Фирмата извършва и абонаментни поддръжки на битови и промишлени сгради, офиси, халета, заведения, хотели. Елвидом разполага с необходимия човешки ресурс, за да осигури гаранционно и следгаранционно обслужване на електрическите и водопроводни инсталации и мрежи, ел. уредби и системи, канализации.

Благодарение на огромния опит на техниците си, фирмата е често търсена във връзка с изграждането и проектирането на инсталации, които няма да ви създават никакви грижи в рамките на поне десетина години от извършване на ремонта или поставянето. Работниците на Елвидом работят бързо, безшумно, без вдигане на прах, а след приключване на работа, почистват и извозват съответните отпадъци с лични превозни средства.

Едно мнение за “Правилният избор в областта на ВиК и ел услугите се нарича „Елвидом“ ООД”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


1 + 8 =

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.