Визитките – неделима част от вашето успешно представяне

Защо задължително  е необходимо вашите визитни картички да са очарователни? Хората харесват интересните и  вещи. Креативното, нещо, което привлича вниманието им. Ако се натъкнат на визитна карта, която е професионално изработена и впечатляваща, то те на всяка цена ще се заинтересуват от нея и ще се прочетат, какво е изписано. А това говори, че ще се поинтереусват от вашата компания и бизнес.  А тъкмо това е целта на визитната карта – да грабне клиентите чрез дизайна и изработката си. От сега до следващия етап остава само последната стъпка – човекът да се свърже с вас чрез координатите, които сте предоставили.

Какво да съдържат вашите визитки?

Запомнете – винаги оставяйте разнообразни начини за контакт с вас – мобилен, имейл), интернет страница. Предоставете възможност на потребителя сам да определи начинът, по който да направи контакт с вас. В днешно време огромна част от хората пазаруват онлайн. Всеки втори преди да закупи каквото и да било, първо проверява в мрежата описания и мнения за стоката. Затова е от много важно значение да си направите уебсайт за вашия бизнес,  в който всеки, който желае, да разбере какво продавате. Така ща сте на линия до огромен брой потребители на един бутон разстояние.

Обърнете внимание, че интеренет профилът ви също е задължително да е привлекателен с професионален изглеждащ облик, подобно на визитната ви картичка. Даже е желателно сайтът и визитната ви карта да бъдат с идентичен брандинг, за да е безпроблемно забележима фирмата ви. Това е необходимо за всички ваши материали за реклама. Например, когато подарите на някой визитна картичка с определена цветова гама, то той ще предположи да види и уеб сайта ви с еднакъв вид. В друг случай би си помислил, че е объркал нещо в набирането на домейна на сайта. Направете внимателен  подбор на знаците, цветовете и изображенията, които мислите, че най-вече ще ви подхождат и ще са подходящи за показването на дейността ви.

Ако бизнес картата ви е грозна, тя формира представа за безотговорно поведение към дейността ви, което не вдъхва престиж у потребителя и той би решил да се обърне към друга марка. По този повод бъдете професионалисти – не икономисвайте пари за материали за реклама, професионалния печат и облика на стоките, които ви представят сред аудиторията. Заложете на някоя престижна и авторитетна рекламна агенция.

Едно мнение за “Визитките – неделима част от вашето успешно представяне”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


+ 9 = 12

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.