Закупете красива гривна за любимата

Вашата любима заслужава красиво бижу, с което да заблести пред останалите хора. Ако подарявате накити, то трябва да се съобразите със стила на обичната жена, тъй че да се поздравите с успех. Получавате шанс да изберете между колие, пръстен, обеци или просто изящна гривна, която да подчертае нежните ръце на интимната ви половинка.

Гривните биха могли да бъдат направени от злато, платина или сребро. Другият момент е, че може да купите позлатени бижута със съответните кристали, които да подхождат на визията ви. Дамите знаят как се цени дадено бижу, тъй че не се притеснявайте, когато отидете на пазар, вие със сигурност ще заблестите в очите на любимата, понеже поднасяте хубав дар.

Мнозина представителки на нежния пол носят гривни, защото са модерни, докато други ги купуват като символ на нещо. Духовните убеждения, че една гривна има скрита енергия са от много години и те са напълно сериозни. Според поверието щастливата ръка при дамите е лявата, а за мъжкарите дясната.

В случай, че си купите бижу със специален камък ще се радвате на крепко здраве и по-добро самочувствие. Вариантите са най-различни, като повечето от тях може да намерите в интернет. Естествено ако целите по-добра визия и блестящ ефект, то може да се насочите към гривна с камъни Сваровски, понеже последните са наистина очарователни.

Препоръчва се да миете камъните с хладка вода, за да отхвърлите лошата енергия, която те са събрали. Кристалите Сваровски се чистят лесно, посредством кърпичка за очила, но не трябва да ги смесвате с другите бижута във вашите кутии. Идеята е да не се надраскат и деформират.

Една наглед обикновена гривна може да крие доста силен заряд, който да влияе на хората. Факторите, по които се определят тези неща са благородните метали използвани при изработката, а също и добавените камъни, както писахме и по-горе в статията.

При положение, че не знаете каква гривна да закупите, може да направите консултация в най-близката бижутерия или пък във виртуалното пространство, където има куп информация по темата. Бихме ви препоръчали да се насочите към оригиналните онлайн магазини предлагащи различните бижута с необходимия за това сертификат.

Тази публикация е създадена с цел да ви помогне при селекцията на накити и се надяваме да сме успели в работата си.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


5 − 4 =

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.