АВТОХИТ Трейд ООД – изпитани резервни авточасти

АВТОХИТ Трейд ООД неслучайно е компания намираща се на челни позиции в областта на вноса и разпространението на резервни авточасти. Компанията тя е вносител на световно доказани продукти и аксесоари за автомобили. АВТОХИТ Трейд ООД си партнира с производители на марките авточасти като: HANS PRIES, MEYLE, PEX, WAHLER, SACHS, INA, FAG, LEMFÖRDER, KNECHT, MAHLE, Turbo’s Hoet, TEXTAR, HEPU и много други висококачествени продукти. В магазините на компанията ще откриете всичко, което е от необходимост за вашия автомобил като: накладки, съединители, хидравлични лагери, семиринги, маховици, ролки, бутала, повдигачи, обтяжни механизми, сегменти, бутални болтове, клапани, помпи, цилиндри, цилиндрови ризи, двигателни блокове и плъзгащи лагери, хидравлични системи и още много други. Магазини на компанията ще откриете в градовете Пловдив, Бургас, София, Варна и Стара Загора, като в града на правите улици работещите магазини са три, а също така там е изградена и централната складова база, разположена на две нива на площ от 600 кв. метра.

Имате възможност онлайн да си поръчате необходимите авточасти от сайта на АВТОХИТ Трейд ООД, като след направената поръчка тя ще бъде доставена до посочения от вас адрес. Компанията предлага както оригинални, така и авточасти, точни заместители, които са с високо качество и сигурност на достъпни цени. Следвайки поставения и прецизен план за развитие, компания продължава своето възходящо изкачване по стълбицата на успеха. Всичко това е и благодарение на компетентния екип на компания, на цените отговарящи на пазарното търсене, разнообразен каталог от продукти с гарантирано качество и произход, а също и ежедневните доставки в цяла България.

Тя предлага на своите корпоративни клиенти услуга, поддръжка на складовата наличност, както и включване на всички автомобили от автопарка им в базата данни на АВТОХИТ Трейд ООД. Така по-лесно може да се проследи и открие в случай на нужда най-подходящите резервни авточасти.

АВТОХИТ Трейд ООД е компания, която ще се отнесе сериозно към вашите нужди и желания, ще получите индивидуално и компетентно решение на вашия проблем.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


9 + 3 =

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.