Печеливши футболни прогнози. Как?

Футболните и спортните залагания в интернет са едни от най-разпространените и притегателни възможности за онлайн хазарт, който в последните няколко години получава все по-силна популярност. Много привърженици на спортните и футболни прогнози пробват своя шанс в огромния избор от онлайн букмейкъри и поради тази причина освен да се осланяте на своя късмет, е препоръчително и да научите няколко важни насоки и правила, които ще ви бъдат от огромна полза, при написването на успешни футболни прогнози.

Основните и най-важни правила, към които трябва да се придържа всеки залагащ са: Никога да не изхарчва повече пари, отколкото може да си позволи; Да не бъде прекалено алчен; По всякакъв начин да се стреми да избягва всякакви клубни пристрастия при изготвянето на футболни прогнози; Винаги да запазва спокойствие;

Тези четири простички правила със сигурност ще ви бъдат от полза ако сте решили да се занимавате с онлайн залози. Пренебрегването на някои от тях със сигурност не би довело залагащия играч до нищо добро. Първата и най-често срещана грешка, която особено се наблюдава при начинаещите, е изготвянето на прогнози на базата на ллюбимите си отбори. По този начин, увлечени от фенските си пристрастия пропускаме много важна и ценна информация, като контузени и наказани играчи, моментната форма на любимия тим и много други. Общо взето се стремете по всякакъв начин да избягвате да залагате на любимия си тим, тъй като в 99% от случаите сте водени от клубните си пристрастия и не разсъждавате трезво.

Друго важно правило при изготвянето на успешни спортни и футболни прогнози е да не бъдете прекалено алчни. Алчността на залагащия е основната движеща сила, на която разчитат всички букмейкъри. За съжаление обаче алчността се проявява при почти всеки залагащ и това е един от най-трудните за решаване проблеми. Не трябва да се увличате в прекалено големи залози, водени единствено от мисълта за огромна печалба, тъй като опасноста от фалит е почти гарантирана. Винаги трябва да мислите трезво и хладнокръвно при изготвянето на вашите прогнози и да не си позволявате лукса да изхарчите повече пари отколкото можете да си позволите.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


9 − = 5

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.