Уроци по френски език чрез сугестопедия

Ако желаете да започнете уроци по френски език, които не изискват домашна работа или извънкласни занимания, тогава отидете в най-близкия сугестопедичен център. За онези, които не познават метода сугестопедия, ще обясня, че той се базира на система от психологически и педагогически техники, чрез които бързо и лесно усвоявате чужди езици и не само.

Мнозина изпитват затруднения при обучението си по френски и аз спадам към тази група. Дългите домашни работи, вземането на частни уроци и отделните са проблем и поради тази причина се налага да търсим алтернативни начини.

Какво е сугестопедично обучение?

Точно тук е моментът да спомена за една нова школа Ренесанс – център, който провежда езикови курсове по метода сугестопедия, измислена от българския учен Георги Лозанов. Той се прочу със системата си, както в България, така и зад граница.

Школата приема хора от различни възрастови групи и предлага уроци по английски, испански, италиански и френски език. Благодарение на сугестопедичните курсове, вие ще овладеете желания език от 3 до 5 пъти по-бързо, отколкото при стандартно обучение. Това не са просто думи, а факти, в които имах удоволствието да се уверя лично.

При този вид учебни занимания липсва домашната работа, което е един вид облекчение. Разбира се, това не означава, че се учи по-малко, дори обратното. Ако започнете да изучавате чужд език със сугестопедия, бъдете готови за многократно увеличени часове и сериозна работа.

Провеждате се специални сеанси с групи до 12-13 човека, всички те разиграват различни ситуации от живота, влизат в образа на известни личности, водят диалози и така нататък. Освен много интересни, заниманията са интересни и разнообразни, което прави обучителния процес по-лек и приятен за всички нас.

В случай, че искате да започнете работа във Франция, да продължите образованието си или просто харесвате езика на любовта посетете Renaissance – Suggestopedia center в град София и започнете уроци с квалифицирани преподаватели и перфектна база. От 07.07.2014 година се сформират нови групи, за това побързайте да се запишете, докато има места.

Няколко думи от автора:

Надявам се статията ми, посветена на сугестопедичните чуждоезикови курсове, да е провокирала интерес у вас. Искрено ви желая успех в обучението и дано вземете дългоочакваната диплома. На добър час!

 

mitko1984

Latest posts by mitko1984 (see all)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


7 + 7 =