Пътна сигнализация за безопасно движение

Пътната сигнализация е задължителна, за да имаме безопасни улици и пътища в страната. За съжаление обаче невинаги се получава, така както искаме и почти всеки ден се натъкваме на места, където липсват пътни знаци, светофари или маркировка, което значително затруднява водачите на моторни превозни средства.

Отговорните за състоянието на пътищата и лисата на пътни знаци, табели и светофарни уредби, са държавните органи, общините и кметовете. Обикновено последните се оправдават с липсата на достатъчно финансови средства, но дали този аргумент важи, когато става дума за човешки животи.

В много квартали пътищата са лишени, от каквато и да е маркировка, което е ясна предпоставка за произшествия. От съществена важност е час по-скоро тези проблеми, да бъдат разрешени, защото в противен случай има реален риск от сериозни инциденти с участниците в движението.

Средства за пътна безопасност и други

Едно от основните неща, за които да помислят политиците е обновяване на пътната сигнализация с нови табели, пътни знаци, маркировка и светофари. Съществуват фирми, които ще предложат всички гореспоменати продукти на ниска цена, която да задоволи обществениците.

Представяме на вашето внимание „Трафик пътна сигнализация“ компания с голям опит в производството на съоръжения за пътища, подземни гаражи, паркинги и промишлени предприятия. До момента сме работили за Агенция „Пътна инфраструктура“, десетки областни пътни управления, търговски вериги и бизнес центрове.

Освен изработка на табели, знаци и поставяне на хоризонтална маркировка, можете да ни използвате за монтаж на гумени ограничители, продажба на антипаркинг устройства и съоръжения за паркове. Пълната гама от услуги, ще видите в уебсайта ни, откъдето имате опция за задаване на въпроси към екипа.

Направете поръчка за предпазни ограждения, средства за подземни гаражи и допълнителни средства за сигнализация. С категорична сигурност заявяваме, че всеки наш продукт притежава високо качество и чистота на материала. Уверете се в тези факти, като ни позвъните още в днешния ден.

В заключение

Трафик пътна сигнализация ЕООД е сертифицирана фирма по стандарт за качеството ISO 9001:2008 Сертификат № BG- 1227 и е готова да отговори на всички ваши изисквания. Очакваме да се свържете с нас в случай на интерес към публикуваните на електронната ни страница оферти и пожелаваме на всички високи постижения в бизнеса ви.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


3 − 1 =

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.