Какви са положителните свойства на куполните камери

На пазара съществуват много видове камери за видеонаблюдение, които да използвате. Един от най-добрите варианти остават куполните камери, тъй като те са много здрави и устойчиви на бандитски посегателства. Външният вид на този вид техника е много прецизен и не позволява злоупотреба от външна страна. Всяка камера е покрита с тъмно стъкло, което прикрива позицията на обектива и по този начин го прави невидим за присъстващите хора в обекта ви.

В случай, че се интересувате от видеонаблюдение, то нищо не ви пречи да се информирате относно различните видове устройства. В тази публикация ще ви дадем полезни сведения относно куполните камери и тяхната употреба, така че да знаете за какво давате парите си. Няма спор, че тази техника се ползва от множество бизнесмени в цяла България, понеже е ефективна и дава чудесни резултати.

За куполните камери знаем, че осигуряват широк зрителен ъгъл, който се вмества в 360 градуса, а редом с това се предоставя висококачествена картина. Резолюцията е голяма, а изображенията са детайлни, за да може да видите всичко, което се случва около вас.

Какви са отделните видове куполни камери?

Статичните видеокамери са сред най-евтините продукти на пазара. Те не ви позволяват автоматично движение на обектива и обикновено служат за наблюдение на фиксирани обекти. Мнозина ги употребяват, когато следят движението на даден паркинг или улица, като по този начин забелязват всичко, което се случва на даденото място.

Следващият вид камери за въртящите се. Тяхното преимущество е движението на обектива в дадена посока. Не притежават висока скорост на въртене, но въпреки всичко са масово купувани от собственици на офиси, складове, заведения и прочие помещения.

Скоростните камери са най-добри заради бързата си скорост на въртене. Впечатляващите 300 градуса в секунда са достатъчни, за да се заснемат и по-големи обекти, стаи и дори салони. Тук не бива да пропускаме и възможността за лазерно насочване на камерите, както и изпращане на сигнали при отчитане на движение в дадената сграда.

Вие сте тези, които ще решите дали да използвате външни или вътрешни куполни камери. Джиес Груп ЕООД ви предлага най-новите технологии на достъпна цена и ще ви запознае с тяхното качество отблизо.

Запознайте с плюсовете на охранителните видеокамери

Куполните камери за охрана имат десетки положителни черти. Сред тях са опциите за заснемане на хора и превозни средства в широки пространства, а също така и здравината на устройствата. Всяка камера от гореспоменатите видове е устойчива на ниски температури, влага или прах, тъй че трудно може да се повреди или да се деформира.

Металът и пластмасата, от която са изработени камерите са много здрави и имат необходимата защита срещу взлом или вандалски прояви. Инсталацията на системите за видеонаблюдение се извършва на тавана, където те стават трудно достъпни за външни лица.

Някои модели предоставят инфрачервено осветление, което снима висококачествени изображения дори при липсата на каквато и да е светлина. Други камери са снабдени с микрофони, за да чувате разговора, който се води от посетителите на обекта ви. Общо взето вие се доверявате на иновативен вид мултифункционални камери с много възможности и голямо бъдеще.

Тези и още любопитни подробности относно куполните видеокамери ще видите на сайта posbg.com, където може да направите заявка за необходимите ви устройства.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


+ 4 = 9