Умалели детски дрехи

Как да използваме детските дрехи дори след като вече са умалели?

Малчуганите растат толкова бързо, че детските дрехи им стават малки и къси дори с дни. А какво да правим с тези почти нови и добре запазени детски дрехи? Ние ще ви предложим едно алтернативно решение – да ги преобразувате.

Вместо купищата детски дрехи, които вече са умалели на вашите малчугани, да се трупат и да се чудите къде да ги приберете и складирате за съхранение, оползотворете ги по-един нов начин. Много лесно детските дрехи, които вече не са по мярка на дечурлигата, могат да се преобразуват в нещо ново, което да им е съвсем таман. Ето и няколко примера, които можете да приложите още сега:

Чорапогащниците са от този тип детски дрехи, който е необходим ежедневно. Ето защо в шкафчето на вашето съкровище има доста бройки от тях. Но пък те доста бързо умаляват. Превърнете тези удобни детски дрехи от един тип в съвсем друг. От долна дреха чорапогащникът лесно може да се превърне в удобен домашен клин. Само изрежете стъпалата на чорапогащника и подгънете крачолите. Ето че от бельото се е получила удобна домашна детска дреха, а всеки родител добре знае, че ежедневните домашни детски дрехи никога не са в повече.

Детските дрехи са толкова сладурски, че дори не могат да ви омръзнат. Така след като любимата рокличка на дъщеря ви вече не й е по мярка, можете да продължите да я използвате и то в комбинация с други детски дрехи. Любимата рокличка се превръща в туника, която можете да комбинирате както с клин, така и с дънки.

Примерите, които ви дадохме с чорапогащниците и рокличките, са само няколко идеи, за да можем да ви илюстрираме замисъла за удължаване на живота на детските дрехи, който имаме.

Намирайки алтернативно решение за детските дрехи, които вече не са по мярка на вашите хлапета, вие пестите не само място, но и пари. Детските дрехи, които се налага да бъдат сменяни и подновявани доста по-често от тези на възрастните са почти на същата цена като дрехите за големи. Убедени сме, че и сами можете да се досетите как да удължите живота на умалелите детски дрехи по интересен начин. Така че грабвайте детските дрехи и развихрете фантазията си.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


+ 3 = 4

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.