Легендата за Испания: Убиецът на турски сериали

По националните телевизии все по-често започнахме да ставаме свидетели на бума на турските сериали. Първоначално всичко започна с излъчването на турският сериал Листопад. Като че ли това беше сериала, който сложи ерата на турските сериали.

След това стартираха хитови заглавия като Забраненият Плод, Златната Клетка, Малки Тайни и накрая завършиха със финалният сезон на сериала Листопад.

bTV запазиха най-големият си рейтинг на гледаемост именно със сериала Листопад. И въпреки всичко обаче, като че ли турските сериали вече започнаха да се изчерпват. Като че ли няма вече какво ново да покажат на хората, няма с какво ново да ги заинтригуват.

И въпреки, че по-голямата част от населението харесва турските сапунки – разбира се, има такава част от хората, които ги отричат – хората като че ли искат да гледат нещо ново, нещо различно.

От bTV явно са разбрали това и противно на традициите си вечерта в 8, когато е праймтайма да се излъчва турска сапунка те направиха нещо, което е твърде необичайно за тях.

Те са закупили правата на сериал, който не е турски а … испански! Да, точно така, сериалът е испански и носи заглавието Легендата за Испания.

Като че ли с това се опитват да освежат телевизионния си ефир и да създадат необходимото разнообразие у зрителите.

Легендата за Испания притежава всички качества и има пълният потенциал да измести Листопад по рейтинг на гледаемост. А с течение на времето ние сме сигурни, че ще се случи точно това.

Сериалът Легендата за Испания е историческа сага, която разкрива реални случки от историята.

Сериалът разкрива за гордостта на един народ и непреклонното му желание за свобода от тираните.

Накратко сериалът разказва за млад пастир на име Вериат, който загубва семейството си в битка срещу римската империя. Той е решен да им отмъсти и събира хора, които го подкрепят и му помагат. Той не е боец, но желанието му за отмъщение го превръща в смел войн, който се осмелява да се изправи сам срещу римските легиони.

Публикувано от

Андрей Димитров

Андрей Димитров е един от водещите SEO специалисти в България. Развива еднакво добре лични и клиентски проекти. Вписва личен SEO блог на адрес http://seojedi.biz, както и сайт за ревюта http://wickeble.com. .

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


− 2 = 1

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.