Игри за момичета – Lady Popular

Когато  Lady Popular иска да си достави удоволствие, по-добре от танците или срещи с приятели и клюки е най-доброто в случая. Танците носят точки и помогнат за отслабване, но те са изтощителни и лейди ще се измори, ще намали хигиената си и ще ожаднее от тези игри за момичета. Може да се направи избор дали дамата да танцува 15 или 30 минути. Освен това може и да флиртува в клуба, това е забавно обаче любовта се гради на разбиране и доверие, а честата смяна на гаджета не е на добро. Ако Lady Popular е свободна, може да флиртува  и да  срещне своята сродна душа. Ако си има някой, но не отговаря на стандартите й, лейди има възможност да скъса с него, за да бъде свободна да намери на друго място сродна душа, но  само веднъж на ден в тези игри за момичета.

За да има професия и да работи, за да се издържа и поддържа желан стандарт, лейди трябва да премине курс, който може да се намери в Бюрото по труда, според нивото на интелигентност за обучение. Временно може да се спре обучението и да се продължи от момента, в който е спряно, но докато Lady Popular е на курс, не може да ходи на работа.

Козметичната хирургия е нещото, което дава много възможности, но това трябва да става много внимателно – прекаляването води до неестествен вид или ужасяващи резултати в тези игри за момиченца. Всеки се нуждае от повечко самочувствие, а няма нищо лошо в използването на козметичната хирургия, ако това е единственият начин за постигане. Може да се променят очите, носа и устните на лейди, но първо трябва да се помисли добре, особено при драстични промени. Една от най-честите процедури в Lady Popular са увеличаване и намаляване на гърдите, но е доста скъпо. Преди да бъде извършена действителната процедура, могат да се видят как ще изглеждат новите очи, устни, гърди, или нос. Козметичните операции на очи и устни са с промяна на вид или размер – цената е една. Всички операции в игри за момичета са независими и само веднъж седмично могат да се извършват. Освен козметична хирургия има възможност за посещение веднъж на ден при терапевт и да се говори за проблемите с него. Но Lady Popular все пак е компютърна игра – в реалния живот пластичната хирургия е сериозна операция и трябва внимателно да се подхожда и с разбиране. Законодателството принципно забранява козметични операции под 18 годишна възраст.

Едно мнение за “Игри за момичета – Lady Popular”

  1. Най-тъпата игра на света е ladyPopular…Отнемат ни време да им гласуваме за играта, за да получава награди, спамят ни с тъпата им страничка във facebook, след това някой се спъва в кабела и времето и парите, които си отделил отиват на кино…Освен това, като изразиш оправданото си недоволство те баннват или блокират….Мениджмънта е страшно „клиентски ориентиран“. За всичко, което потребителите са направили за популяризирането на играта, най-малкото трябва да ни се извиняват на всеки пост, вместо да ни блокират. За да задържат поне малко положително отношение към себе си, екипът на Lady Popular трябва да компенсира потребители се като качи служебно поне 3 нива нагоре, даде най-малко 300 диаманта компенсация освен тези, които сме си купили, даде служебно поне 3000 дуела и поне 300 000 долара…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


+ 9 = 16

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.