Забавете признаците на старостта с козметика за лице на Jean d’Arcel cosmetique

Един от най-големите страхове за всяка една жена е усещането за загубата на нейната красота. Появата на първите бръчки са в състояние да депресират голяма част от представителките на нежния пол. Много от тях търсят спасението използвайки всевъзможна козметика за лице, без да са сигурни в нейното качество. Остаряването на кожата е следствие от недостиг, които според дерматолозите, може да бъде компенсиран. С годините хормоните естроген и прогестерон, които са част от женското тяло, започват да намалят след 35 годишна възраст, а именно те са основния фактор, който запазва мекотата и красотата на кожата за по-дълго време.

При наличието на занижени количества от тези хормони, кожата става все по-чувствителна към неблагоприятните атмосферни условия, изсушава се и губи силата си. За това професионалистите от Jean d’Arcel cosmetique разработват серия Multybalance. Тя е уникална сама по себе си, тъй като има анти-ейдж въздействие върху кожата. Съдържащите се в нея фитохормоните от ирис, притежават високоефективни вещества, които запълват недостига. Те заедно с анти-ейдж ефекта подобряват профила и контура на лицето, като премахват бръчките и забавят процеса на стареене на кожата, а клетките й остават стимулирани и активно хидратирани. Иначе казано тази козметична серия има лифтинг ефект върху кожата на лицето. За да бъде този ефект подсилен и по-бърз можете да използвате ампулите от серия Multybalance със система за забавяне признаците на старостта. Техният концентрат се усвоява по-бързо и са подходящи за хора със суха кожа, като успокоява и премахва чувството за опънатост. Благоприятното им въздействие придава свежест на стресираната и изморена кожа. Нанася се върху зоните заплашени от появата на бръчки, като например околоочния контур, но се втрива на около 2 см.

Освен анти-ейдж ефекта и фитохормоните, ампулите притежават и изофлавони, които активират производството на естрогена и прогестерона в човешкия организъм. Те имат защитна функция, също така намаляват признаците на менопаузата и не на последно място се използват за предпазване от някои ракови заболявания. Тези ампули са изключително подходящи за жени със застаряваща кожа. Те й придават еластичност, освежават тена й и активно намаляват бръчките. Професионалната козметика Multybalance в комбинация с ампулите, забавящи процеса на стареене, ще държат на страна бръчките от вашето лице, за да можете да се наслаждават на красотата си за по-дълго време.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


9 − = 8

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.