Защо да учим английски език чрез сугестопедия?

Сугестопедията е плод на проф. Георги Лозанов, който е успял да съчетае педагогика и философия в една обща образователна кауза. Българският учен разкрива нови светове в усвояването на знания посредством силата на човешкия разум и желанията ни за развитие. За разлика от стандартоното обучение по английски език, сугестопедичната школа предлага повече свобода за курсистите, която не е обвързана с преподаващия, а с волята на ученика.

За разлика от обикновените училища за изучаване на чужди езици сугестопедичен център „Алегро Виваче“ предоставя пълно спокойствие за учещите се. Тук стресовите ситуации са сведени до минимум и възпитаниците на школата, могат да разчитат на отлична среда за обучение по английски без външни явления и проблеми.

Съвременната история показва, че немалка част от гражданите преминали през комерсиалните уроци по английски език, се интересуват от метода сугестопедия, който се прочу в цяла Европа и не само. Тази статистика не е табу и може да бъде проверена по всяко време, защото живеем във времената на интернет.

Завършвайки курс по английски език чрез сугестопедия, Вие получавате диплома, която важи за продължение на образованието ви, а също така и за стартиране на нова работа. Фактът, че има съществена разлика в преподаването на материала, не означава задължително, по-лоши резултати. В това се увериха хиляди граждани от различни точки на България , като доволните стават все повече и повече.

Естествено сугестопедията не е обвързана само и единствено с английския, което означава достъп и до други чужди езици. Квалифицираните преподаватели, ще дадат всичко от себе си, за да усвоите: испански, италиански, немски и френски по същия изпитан метод. Не се страхувайте от непознатото, понеже точно то може да се окаже печелившия ви коз.

Вероятно тук е мястото да споменем, за възможността да следвате мечтите си безотказно. Именно тази енергия води успеха при вас. Сугестопедичното обучение, е базирано на вътрешната ви нагласа да се научите на нещо, ако последната отсъства, то по-добре се ориентирайте към други занимания, които са присъщи за натурата ви.

Не мислете дълго, дали да запишете курс по английски език посредством сугестопедия, тъй като ще пропуснете нещо наистина качествено и уникално. Представихме една малка част от съществуващата методика за образование у нас, Вие решавате как ще продължите в бъдеще време.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


+ 7 = 15

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.